Про компанію

Інтернет-магазин автозапчастин PARTSBOX.COM.UA це згуртована команда, що займається улюбленою справою. Ми любимо автомобілі і хочемо, щоб вони завжди були на ходу!

Що у нас є

У нас в штаті найкращі фахівці, вже давно працюючі на ринку автозапчастин. Вони мають давні зв'язки з оптовими постачальниками Євросоюзу і країн Азії. Ні для кого не секрет, що особисті зв'язки часом вирішують більше, ніж найвигідніша комерційна пропозиція. У нас є можливість скористатися такими зв'язками, і доставити будь-яку необхідну деталь для будь-якої марки автомобіля.

Наявний в нашому розпорядженні автосервіс має в розпорядженні усе необхідне устаткування для проведення будь-якого, навіть найскладнішого ремонту. Працюючі у нас майстри - висококваліфіковані фахівці. Вони мають усі необхідні знання і досвід, щоб провести діагностику і ремонт навіть в найважчих випадках.

Що ми можемо

На наших складах завжди є популярні автозапчастини перевірених виробників різних цінових категорій – як збалансовані за поєднанням ціни-якості так і преміум-класу. Наш клієнт може отримати їх протягом 1-2 днів. Крім того, доступний широкий асортимент товарів закордонних постачальників і наших партнерів на території України.

И це не все.

Ми пропонуємо технічні рідини та витратні матеріали, необхідні для роботи автомобіля. На нашому автосервісі можна встановити автозапчастини, провести необхідний ремонт чи заміну рідин та розхідників. І ще.

Можемо підібрати запчастини до автомобіля по VIN коду. Є можливість вибрати бренд і зорієнтуватися за вартістю, що задовольняє запити і фінансові можливості покупця. Але і це не головне.

Що ми пропонуємо

Інтернет-магазин автозапчастин PARTSBOX.COM.UA і його співробітники не ставлять перед собою завдання продати свій товар. Його якість безперечна, ми в цьому упевнені. І покупець на нього знайдеться завжди. А розвинена мережа постачання дозволяє в короткий термін отримати потрібну деталь, незалежно від того, наскільки рідко вона зустрічається.

Ми не ставимо своєю метою нечувані прибутки. Ціни на наші запчастини завжди розумні. Ми знаємо закони ринку : краще налагоджена постійна робота, чим швидкий, але ризикований миттєвий прибуток.

Наше головне завдання - допомога. Висококваліфіковані професіонали-фахівці завжди готові взятися за рішення найважчої задачі. Вони підкажуть найбільш доцільне рішення будь-якої технічної проблеми. І отримають від цього істинне задоволення. Як всякий Майстер, що добре виконав свою роботу. Кожен автомобіль для нас так само цінний, як для свого власника. Незалежно від його ринкової вартості.

Інтернет-магазин автозапчастин PARTSBOX.COM.UA - одно рішення для усіх проблем!

 

Категорії автозапчастин