Оплата і доставка

Оплата

Оплата замовлення відбувається у національній валюті- гривні

Для зручності клієнтів передбачені варіанти розрахунку:

  • Замовлення може бути сплачене готівкою тільки у Києві при само вивезенні або при ремонті і установці замовлених у нас запчастин на партнерській СТО. Відправлені через систему "Нова Пошта" замовлення сплатити можна наложеним платежем?. У суму оплати  додається вартість пересилки згідно з тарифом перевізника. Оплата підтверджується усіма необхідними документами. Товари, вартістю менше 250 грн в регіони вирушають тільки після передоплати.
  • Оплата через карти Приват банку здійснюється після відповідного оформлення замовлення. Менеджер зв'яжеться з Вами, уточнить правильність вибору, необхідні характеристики, а так само наявність на складі і спосіб доставки. Після цього Ви отримаєте реквізити оплати замовлення. Після зарахування суми оплати на наш рахунок, Ви отримаєте товар обраним Вами способом.
  • Оплата через liqpay або Приват24. Якщо ви впевнені в правильності підбору товарів, можливо зробити оплату автоматично. При виборі способу "Оплата картою" ви перейдете на сторінку оплати. При успішному проведенні платежу ви отримаєте квитанцію про оплату на вказану електронну пошту. Менеджер зв'яжеться з вами для підтвердження отримання оплати і уточнення деталей доставки.
  • Оплата безготівковим розрахунком робиться після отримання Вами рахунка-фактури. Оплата рахунку може бути зроблена в касі будь-якого банку або з розрахункового рахунку. Юридичним особам надається пакет необхідних документів разом із замовленим товаром.

 

Наші реквізити:

Для Платників НДС

ТОВ «ПАРТСБОКС»

ЄДПРОУ 40339306

р/р           26007052646139

Банк        ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» 

МФО        320649

Увага! На сайті вартість більшості товарів вже включає НДС! Перевірити можливо обрав замовлення та вказавши оплату: «Безготівковий розрахунок».

Задля розрахунку картою:

Уточнюйте у менеджера

 

Доставка

Ми доставляємо придбаний у нас товар, як за адресами у Києві, так і в будь-якому іншому населеному пункті України, окрім тимчасово окупованих територій.

У Києві, з міркувань безпеки, перевірку товару, оформлення необхідної документації та товарно-грошовий обмін здійснюємо тільки в автомобілі кур’єра.

Для отримання товару у відділенні перевізника «Нова Пошта» необхідно при собі мати документ задля засвідчення Вашої особи.

Київ, вартість доставки

  • При замовленні на суму від 5000 грн. – безкоштовно
  • При замовленні на суму від 5000 грн. – 60 грн.

Україна, вартість доставки

  • За вказаною адресою  або на найближче відділення «Нової Пошти», «Інтайму» (на ваш вибір) згідно з розцінками перевізника.

Знижені в ціні товари можна придбати в офісі або встановити на партнерській СТО.

Поверненню або обміну вони не підлягають.

Термін доставки

  • По Києву – в робочий день з 09:00 до 17:00.
  • Якщо замовлення зроблене до 11:00 – в той же день.
  • Через «Нову Пошту» - 1-3 дні.
Категорії автозапчастин